Takaisin arkistosivulle
8.6.2016 | Uutiset

Lumo-vuokrakoteja Kelkkailijantielle Kuopioon

Puijonlaakson rinteeseen valmistuu 34 Lumo-asuntoa 1.7.2016.

Kelkkailijantie 4 C uudet avarapohjaiset asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vaaleasävyisissä kodeissa on harmaa tai tammensävyinen laminaattilattia ja kylpyhuoneissa laatoitus. Asunnoissa on muun muassa astianpesukone ja keraaminen liesi sekä parveke ja sälekaihtimet. Talossa on riittävästi parkkipaikkoja ja maksuton pesula sekä kuivaushuone.

– Kelkkailijantie 4:n vetovoimaa lisää asuntojen hyvä laatutaso sekä loistava sijainti yliopiston kyljessä, sanoo aluepäällikkö Pekka Tanskanen VVO-konsernista.

151028_Kuopio_Kelkkailijantie4_001

Puijonlaakson hyvien ulkoilumaastojen ja palvelujen läheisyyteen valmistuvat Kelkkailijantien Lumo-kodit valmistuvat portaittain. Seuraavan vaiheen asunnot valmistuvat E-portaaseen 1.9. ja D-portaaseen 1.10.2016.

Lumo-kotien asukkaat saavat muuttopäivänä muutto- ja asennuspalveluja sekä monipuoliset asumisedut. Vuokraan sisältyy vesi ja laajakaista.

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Pekka Tanskanen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3325, pekka.tanskanen(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.