Takaisin arkistosivulle
16.6.2020 | Uutiset

Lumo-verkkokaupasta on vuokrattu jo yli 18 000 kotia

Lumo-verkkokaupassa on solmittu jo yli 18 000 vuokrasopimusta ja verkkokauppa kerää kiitosta kodin vuokraajilta.

Verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu ilman välikäsiä tai vuokravakuutta – ja tyytyväisyystakuulla. Asunnon vaihto Lumo-kodista toiseen onnistuu myös palvelun kautta ketterästi, kun päällekkäisistä vuokrista ei tarvitse huolehtia ja muuttoaikakin on sovittavissa joustavasti.

Lumo-asuminen on kaupunkiasumista parhaimmillaan. Lumo-kodit sijaitsevat Suomen suurimmissa kaupungeissa; kaupunkien parhaimmilla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Lumo-asukkaiden käytössä on lisäksi kattava valikoima erilaisia palveluita ja etuja sekä joukko asumisen asiantuntijoita varmistamassa sujuvan ja vaivattoman arjen.

Valinnanvapauteen rakastutaan osoitteessa lumo.fi.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/