Takaisin arkistosivulle
6.6.2019 | Uutiset

Lumo tuo kotoisan tunnelman Sidewaysiin

Lumo-kodit, yksi Sidewaysin tämän vuoden pääsponsoreista, luo tänä vuonna kotibilefiilistä tuomalla alueelle oman keittiön, olohuoneen ja puuterinurkkauksen, joista juhlijat pääsevät nauttimaan läpi festivaalin.

Kuten jokainen kotibileissä koskaan käynyt tietää, parhaat bileet löytyvät keittiöstä, eikä tunnelma tälläkään kertaa jää ainakaan puitteista kiinni. Lumo-keittiö parvekkeineen on sijoitettu kohtisuoraan pikkulavaa vastapäätä, ja siellä kävijät pääsevät nauttimaan pikkupurtavista ja näköesteettömästä keikkakokemuksesta. Keskeltä ravintola-aluetta löytyvässä olohuoneessa on tilaa mukavaan kavereiden kanssa löhöilyyn, rentoiluun ja hengailuun. Vesipisteen lähistöltä löytyvässä puuterinurkkauksessa taas voi pynttäytyä rauhassa peilin edessä kuin buduaarissa konsanaan.

Lumolaiseksi festivaalin aikana rekisteröityneille on jokaisella pisteellä järjestetty pientä ekstra-kivaa. Lisätietoja saa Lumo-paitaan sonnustautuneilta edustajiltamme.

Halataan kun tavataan!

Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja monipuolisia asumisen palveluita kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Lumo.fi/verkkokauppa

Lisätiedot:

Hanna-Maarit Nieminen, markkinointipäällikkö, Kojamo Oyj, puh. 050 343 2959, hanna-maarit.nieminen@kojamo.fi