Takaisin arkistosivulle
18.9.2023 | Mediatiedotteet

Lumo tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa – syksyn stipendihaku on auki 15.10.2023 asti

Kojamo Oyj Mediatiedote 18.9.2023 klo 8:00

Lumo tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa – syksyn stipendihaku on auki 15.10.2023 asti

Lumo-stipendejä voivat hakea useita vuosia seuratasolla urheilleet tai muutoin aktiivisesti harrastaneet 12–20-vuotiaat joukkue- ja yksilölajien edustajat, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendien saajiksi ovat Lumo-kotien asukkaat. 

”Haluamme tänäkin vuonna tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa osana vastuullisuusohjelmaamme ja sidosryhmätyötämme. Mielekäs harrastus on monen nuoren elämässä isossa roolissa ja aikaansaa positiivisia vaikutuksia monella tapaa. Toivommekin, että stipendimme auttaa jatkamaan nuorelle tärkeää urheilu- tai muuta vapaa-ajan harrastusta”, vastuullisuuspäällikkö Niina Turri toteaa.

Lumo-kotien stipendi- ja sponsorointiohjelma on ollut toiminnassa vuodesta 2012 alkaen. Lumo-stipendejä voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Syksyn stipendihaku on auki 15.10.2023 asti.
 

HAE STIPENDIÄ TÄSTÄ

 

Lisätietoja:

Lumo-stipendi- ja sponsorointiohjelma: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo-sponsorointi-ja-stipendiohjelma

Stipendihaku, syksy 2023: Marika Koskinen, viestintäpäällikkö, Kojamo Oyj, marika.h.koskinen@kojamo.fi

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi