Takaisin arkistosivulle
14.2.2018 | Uutiset

Lumo tekee rakkaudelle kodin kaupunkiin – urbaani rusettiluistelutapahtuma 14.2. Rautatientorilla

Vuokrakodit eivät välttämättä ensimmäiseksi tuo mieleen rakkautta ja sydämiä, mutta Lumo haastaa jälleen markkinoinnissaan alan konventioita. Rautatientorin Jääpuistossa järjestettävässä Lumo <3 Valentine’s -tapahtumassa 14.2. etsitään elämän rakkautta, jonka kanssa tulevaisuudessa voi jakaa kenties vuokrakodinkin.

”Sosiaalisen median aikakaudella markkinointi on myös tekoja pelkän puheen sijaan. Ei riitä, että väität olevasi kiinnostava, sinun täytyy myös käyttäytyä sen mukaisesti”, sanoo Kojamon markkinointipäällikkö Hanna-Maarit Nieminen.

”Haluamme siirtyä markkinoinnissa entistä enemmän bränditekojen suuntaan. Uskomme siihen, että olemalla luontevalla tavalla mukana nuorten kaupunkilaisten elämässä, jätämme brändimme mieleen parhaalla mahdollisella tavalla.”

Aikaisemmin vuokralaiseksi ajauduttiin, mutta Lumo haluaa kääntää ajattelun päinvastaiseksi. Yhä useammalle suomalaiselle joustava vuokrakoti on oma valinta: koti, johon voi vaikka rakastua.

”Lumo-brändi on edelläkävijä”, sanoo Account Director Noora Murremäki TBWA Helsingistä. ”Viime kesänä Lumo oli mukana Flow-festivaaleilla, jossa kukkaseppelebaariin oli jono jo ennen sen aukeamista ja tuotokset villitsivät sosiaalisen median. Lisäksi mainonta vietiin yllättäviinkin medioihin, kuten Tinderiin”, jatkaa Murremäki. Ponnistukset toimivat niin hyvin, että Lumo pokkasi niistä tammikuussa kaksi Effie-palkintoa.

Lumo <3 Valentines -tapahtuma jatkaa modernilla linjalla: nostalginen rusettiluistelu on tuunattu seuraavan sukupolven makuun sopivaksi Snapchatin, Tinderin ja Bassoradion voimin. ”Tarjolla on huippuluokan esiintyjiä, kuten Helsingin Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelijoita tähtinään Helsinki Rockettes -joukkue ja DJ-kaksikko D.R.E.A.M., joka soittaa Slow Jams -ystävänpäiväsetin. Illan juontavat Bassoradion Hikisen iltapäivän Tuke & Jusa”, Nieminen sanoo.

”Kyseessä on urbaani ja rento kaupunkitapahtuma. Paikalle voi tulla niin kavereiden, perheen, deitin tai kumppanin kanssa tai vaikka itsekseen.”

Lumo <3 Valentine’s -tapahtuma ystävänpäivänä 14.2.2018 klo 17­–20 Rautatientorin Jääpuistossa.

Lisätiedot:

Kojamo Oyj, markkinointipäällikkö Hanna-Maarit Nieminen, puh. 050 343 2959, hanna-maarit.nieminen@kojamo.fi

TBWAHelsinki, Account Director Noora Murremäki, puh. 040 507 3830, noora.murremaki@tbwa.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.