Takaisin arkistosivulle
28.2.2018 | Uutiset

Lumo-stipendihaku auki 1.3 –31.3.2018

Keväällä 2018 Lumo-kotien Lumo-stipendejä myönnetään 25 urheilevalle nuorelle. Stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilleet 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Haku on auki 1.–31.3.2018.

Lumo-stipendejä jaetaan keväisin ja syksyisin.

Sponsorointi- ja stipendiohjelma on nimetty nyt Lumo-brändin mukaan. Lumo-sponsorointiohjelma on ohjelma, joka tukee urheilevien nuorten harrastuksia stipendeillä ja sponsoroi lahjakkaiden urheilijoiden matkaa kohti menestystä. Vuonna 2012 käynnistyneessä Lumo-sponsorointiohjelmassa on jaettu jo yli 250 stipendiä.

Sponsorointi tukee nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Yksilö- ja joukkuesponsorointi avautuvat hakuun joka vuosi syksyisin.

Vuonna 2018 yksilösponsoriurheilijoita ovat Henry Manni, pyörätuolikelaus; Nooralotta Neziri, 100 metrin aidat; Oskari Mörö, 400 metrin aidat; Emmi Parkkisenniemi, lumilautailu; Joona Kangas, ski slopestyle; Anna Haataja, suunnistus ja kestävyysjuoksu sekä Riikka Honkanen, alppihiihto.

Vuoden 2018 Lumo-joukkuesponsorointiyhteistyöhön valikoitui Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta Helsinki Rockettes, Team Fintastic ja Finettes sekä viisi Akatemia-ryhmää.

Lue lisää Lumo-stipendihausta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/
Lumo-stipendihaun lomake: Lumo-stipendihakulomake

Lisätiedot:

Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 040 535 9227, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.