Takaisin arkistosivulle
24.4.2018 | Uutiset

Lumo-stipendejä myönnetty 25 urheilevalle nuorelle

Keväällä 2018 Lumo-stipendejä myönnettiin 25 urheilevalle nuorelle.

Lumo-stipendejä voivat hakea lupaavat, useita vuosia seuratasolla urheilleet nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Stipendin saajien tulee olla 12–20-vuotiaita ja harrastaa seuratasolla.

Kevään stipendihaussa saimme 242 hakemusta. Lumo-stipendi myönnetään 25 nuorelle urheilijalle. Etusijalla valinnassa olivat Lumo- ja VVO-kotien asukkaat.

Seuraava stipendihaku on ensi syksynä. Ilmoitamme hausta sähköpostitse lähetettävässä asukaskirjeessämme, Kodikas-lehdessä, sosiaalisen median kanavissamme sekä nettisivuillamme www.kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/

Lumo-sponsorointi ja -stipendit tukevat nuorten liikuntaa ja urheilua

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille.

Lumo-sponsorointiohjelman tämänhetkisiä sponsoriurheilijoita ovat: Henry Manni, pyörätuolikelaus; Nooralotta Neziri, 100 metrin aidat; Oskari Mörö, 400 m aidat; Emmi Parkkisenniemi, lumilautailu; Joona Kangas, ski slopestyle; Anna Haataja, suunnistus ja kestävyysjuoksu sekä Riikka Honkanen, alppihiihto. Kaudelle 2018 valittiin joukkuetuen saajiksi Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta Helsinki Rockettes, Team Fintastic ja Finettes sekä viisi Akatemia-ryhmää.

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.