Takaisin arkistosivulle
1.7.2022 | Uutiset

Lumo One -pilvenpiirtäjän ensimmäiset asukkaat ovat asettuneet taloksi

Ensimmäiset Lumo One -pilvenpiirtäjän asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa kesä-heinäkuun vaihteessa. Lumo on varmistanut sujuvan muuton tarkoilla etukäteisvalmisteluilla ja tarjoamalla asukkaille muuttoa helpottavia palveluita.

Ensimmäiset muuttoautot kurvasivat Lumo One -pilvenpiirtäjän edustalle maanantaina 27.6.2022, kun talon alimmat kerrokset saatiin viimeisteltyä muuttokuntoon.

Lumo One -pilvenpiirtäjä kesäkuussa 2022.

Sujuvan muuton varmistamiseksi oli tehty paljon etukäteisvalmisteluja. Asukkaille annettiin mahdollisuus varata oma muuttoaika etukäteen sähköisestä varauskalenterista. Muuttoaikaa oli tarjolla tunnista puoleentoista tuntiin, asunnon koosta riippuen.

Lumo-kotien edustajat ovat päivystäneet paikan päällä maanantaista perjantaihin aamusta iltaan varmistaakseen asukkaille sujuvan muuton.

– Olimme varanneet koordinoitua muuttoaikaa koko työviikon ja jaksottaneet asukkaiden muuttoja varmistaaksemme, ettei muuton yhteydessä synny ruuhkaa talon edustalle, hissiin tai portaikkoon, talon isännöitsijä Casper Westerinen kertoo.

Muutot ovat hoituneet yhteistyössä Helsingin kaupungin ja urakoitsijan (SRV) kanssa. Talon edustalta oli varattu katualue asukkaiden muuttoautoille ja talon läheisyyteen tuotu iso jätelava muuttoroskille. Tavaroiden ketterää siirtoa varten oli varattu nokkakärryjä, ja uusien asukkaiden käytössä oli myös muuttoa helpottavia palveluita. Koko muuton sai halutessaan ulkoistettua Lumo-palveluita hyödyntäen.

– Muutot ovat sujuneet suunnitellusti ja voimme hyvillä mielin suunnata katseemme kohdin talon seuraavaa muuttoaaltoa, Lumo-kotien aluejohtaja Laura Koiranen iloitsee ja kiittää kaikkia muuttoon osallistuneita.

Pilvenpiirtäjän kerrokset 14–31 valmistuvat 1.9.2022 ja talon loputkin asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa elokuun loppupuolella. Samaan aikaan valmistuvat myös talon 29. kerroksen yhteiskäyttötilat.

Lumo One -pilvenpiirtäjästä löytyy vielä joitakin vapaita asuntoja, jotka ovat vapaasti Lumo-verkkokaupasta vuokrattavissa. Talolla järjestetään kesän aikana myös yleisesittelyitä, joilla pääsee tutustumaan ainutlaatuiseen Lumo-elämään kaupungin yllä.