Takaisin arkistosivulle
13.10.2015 | Uutiset

Lumo Kotinyt.fi: asunnon valitsemisen valta siirtyy vuokra-asukkaalle

Lumo julkistaa verkossa toimivan asuntovuokraamon www.lumo.fi/kotinyt, jossa asiakas voi valita ja vuokrata vuokra-asunnon heti. Kotinyt.fi-palvelu uudistaa vuokra-asumisen: asiakas päättää vuokra-asunnon valinnasta ilman odottamista tai hakemuksia.

KOTINYT-ICON

Kotinyt.fi-palvelu on täysin uudenlainen tapa vuokrata asunto heti: asiakas valitsee itselleen sopivan Lumo-vuokra-asunnon, maksaa ensimmäisen kuukauden vuokran ja muuttaa vaikka huomenna. Kaikkiin verkkopalvelun asuntoihin voi muuttaa seuraavana arkipäivänä ilman vuokravakuutta. Lisäksi palvelu sisältää tyytyväisyystakuun.

Tutkimustemme* mukaan suomalaiset arvostavat vuokra-asumisessa helppoutta, nopeutta ja hyvää palvelua. Kotinyt.fi-palvelu vastaa asiakkaiden toiveisiin ja muuttaa asiakkaiden roolin.

– Haluamme tuoda ensimmäisenä Suomessa vuokra-asumista ennennäkemättömällä tavalla helpottavan palvelun, jossa valta ja valinnanvapaus ovat asiakkaalla. Kotinyt.fi-palvelun tarjoama suoravuokraus kääntää vanhat toimintatavat vuokra-asunnon hakemisesta asiakkaan valinnanvapaudeksi. Uskomme, että asiakas on oman asumisensa paras asiantuntija. Kotinyt.fi on vasta alkua sille, että haluamme helpottaa vuokra-asumista ja kehittää sitä joustavammaksi asiakkaalle, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

– Lumo Kotinyt.fi-palvelun avulla palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin. Tutkimme jatkuvasti asukkaittemme mielipiteitä. Vuokra-asumisessa helppous ja joustavuus ovat nousseet tärkeiksi valintakriteereiksi. Tuomme tähän palveluun myös tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuu antaa asiakkaalle mahdollisuuden peruuttaa vuokrasopimus kuluitta kahden arkipäivän aikana, jos asunto ei vastaisi annettuja tietoja, asiakkuusjohtaja Juha Heino kertoo.

Palvelussa on monipuolinen valikoima Lumo-vuokra-asuntoja yksiöistä perheasuntoihin, uudiskohteita ja jo aikaisemmin valmistuneita vuokra-asuntoja eri puolilta Suomea. Samat asunnot löytyvät myös Lumo.fi-sivustolta, jossa voi täyttää halutessaan asuntohakemuksen, ellei asiakas tee vuokraamispäätöstä heti.

*Asiakastyytyväisyystutkimus 2015 ja Uuden asukkaan kyselyt 2015
Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jani Nieminen, VVO-yhtymä Oyj puh. 020 508 3201, jani.nieminen(at)vvo.fi
Asiakkuusjohtaja Juha Heino, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3704, juha.heino(at)vvo.fi