Takaisin arkistosivulle
8.3.2022 | Uutiset

Lumo-kotien pakettipalvelut laajenevat Turkuun ja Tampereelle

Pääkaupunkiseudulla Lumo-asukkaat ovat voineet noutaa verkkokauppaostoksensa talon yhteisistä tiloista jo muutaman vuoden ajan. Nyt Lumo-kotien pakettiautomaatti-palvelu uudistuu ja laajenee samalla Turkuun ja Tampereelle.

Pakettipalvelut helpottavat arkea. Kuva: PostNord

Pääkaupunkiseudulla parinkymmenen Lumo-talon asukkaat ovat voineet noutaa verkkokauppaostoksensa oman kotitalonsa yhteisiin tiloihin sijoitetusta pakettiautomaatista jo vuodesta 2017 alkaen.

Verkkokauppaostosten määrä ja pakettiautomaattien kysyntä on vuosien varrella kasvanut, ja automaatit uudistuneet. Uusimpana Suomen markkinoille on tullut PostNordin Lähiboksi-automaatit, jotka sijoitetaan asuintalojen yhteyteen ulos, jolloin automaatille on ketterä pääsy ympäri vuorokauden kaikilla naapuruston asukkailla.

Kojamo pilotoi PostNordin kanssa Lähibokseja 15 Lumo-talossa Turussa ja Tampereella. Toiveissa on laajentaa palvelu mahdollisimman monen Lumo-asukkaan käyttöön lähitulevaisuudessa.

”Meillä on ollut pakettiautomaatteja käytössä Lumo-taloissa pääkaupunkiseudulla ja tiedämme asukkaiden arvostavan palvelua. Nyt tuomme vastaavan palvelun myös Turun ja Tampereen Lumo-asukkaiden iloksi, yhdessä PostNordin kanssa toteutettavan pilotin myötä. PostNordin konseptissa on monia hyviä puolia ja lähdimme mielellämme mukaan kehittämään uutta”, Lumo-kotien Concept Manager Riikka Ilmakunnas kertoo.

PostNordin Lähiboksi-lokerikot ovat jo käytössä muissa Pohjoismaissa ja kokemukset ovat olleet hyviä.

”Me Lumo-kodeilla haluamme tarjota asiakkaillemme helposti parhaan kodin. On hienoa, että meillä on PostNordin kanssa mahdollisuus tuoda arkea helpottavat pakettipalvelut entistä lähemmäksi asukkaitamme, aivan oman kotioven tuntumaan”, Ilmakunnas iloitsee uudistuksesta.

Lumo-elämäntapa pitää sisällään arjen helppouden ja vaivattomuuden. Lumo-kodit ovat vapaasti vuokrattavissa Lumo-verkkokaupasta: https://lumo.fi/