Takaisin arkistosivulle
25.6.2018 | Mediatiedotteet

Lumo-koteja Hämeenlinnan keskustaan Linnapuiston tuntumaan

Lumo Kodit Oy rakennuttaa 74 Lumo-vuokra-asuntoa Hämeenlinnan keskustaan osoitteeseen Linnaniemenkatu 1. Asunnot rakentuvat kaupungin keskustaan kaikkien palvelujen äärelle. Lisäksi Linnaniemenkatu 1:tä ympäröivät puistoalueet, ja näkymät asunnoista ulottuvat Vanajavedelle saakka. Kohteet rakentaa Lehto Groupiin kuuluva Lehto Asunnot Oy.

”Yhteistyö Kojamon kanssa on toiminut erinomaisesti ja suunnittelua on saatu vietyä jouhevasti eteenpäin. On hienoa päästä rakentamaan historiallisesti näinkin merkittävään miljööseen, jossa Hämeen linna viihtyisine puistoineen on aivan vieressä ja tori vain kävelymatkan päässä”, Lehto Groupin Asunnot-palvelualueen hankejohtaja Joona Paloranta kertoo.

”Linnaniemenkatu 1:n asunnot rakentuvat Hämeenlinnan yhteen parhaimmista keskustasijainneista palvelujen äärelle. Näissä Lumo-vuokra-asunnoissa toteutuvat strategiset tavoitteemme luoda parempaa kaupunkiasumista ja hyviä asuntoja erinomaiseen paikkaan”, Kojamon kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

Linnaniemessä Hämeen linnan lisäksi myös vanhaan tehdasympäristöön rakennettu Verkatehdas on lähellä. Siellä toimii esimerkiksi elokuvakeskus Bio Rex, teatteri ja taidemuseo.

Uudet asunnot valmistuvat syksyllä 2019 ja huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Lisätiedot:

Kojamo Oyj
Kim Jolkkonen, kiinteistökehitysjohtaja, puh. +358 20 508 3208
kim.jolkkonen@kojamo.fi

Lehto Group Oyj
Joona Paloranta, hankejohtaja, Lehto Asunnot, +358 40 773 6242
joona.paloranta@lehto.fi
Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Lisätietoja: kojamo.fi

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 300 henkilöä (Q1 2018) ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa.