Takaisin arkistosivulle
25.4.2022 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit sopi 178 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Finnooseen

Mediatiedote 25.4.2022 klo 9.30

Lumo Kodit sopi 178 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Finnooseen

Lumo Kodit Oy ja Hausia Oy sopivat 178 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Finnoon alueelle.  Luoteisrinne 7:än rakentuvat asunnot ovat osa Hausian kanssa elokuussa vuonna 2019 tehtyä yhteistyösopimusta.

Kohde koostuu kahdesta 8-kerroksisesta uudisrakennuksesta, joihin tulee asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Useissa asunnoissa on oma sauna ja kaikissa parveke. Tilavat yhteiset saunaosastot, kerhotilat ja pesulat lisäävät viihtyisyyttä. Tarjolla on myös lisäpalveluita, kuten siivous-, asennus- ja muuttopalveluita.

Tulevalle metroasemalle ja kauppakeskukseen on Luoteisrinteestä matkaa vain 400 metriä. Myös kauppakeskus Ison Omenan palvelut ovat kolmen kilometrin päässä rakennuksesta. Uudet asunnot valmistuvat vuoden 2024 alussa, jolloin alueen palvelut ovat lisääntyneet ja mahdollisesti myös uudet päiväkoditkin valmistuneet. Jo nyt suomen- ja ruotsinkieliset koulut sekä useampi päiväkoti sijaitsevat muutaman kilometrin päässä uusista asunnoista.

Finnoon uusi merellinen kaupunginosa ulottuu Länsiväylältä merenrantaan. Espoon rantaraitti kutsuu finnoolaisia ulkoilemaan ja merelle pääsee nauttimaan lähituntumassa liikennöivällä saaristoveneellä.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/