Takaisin arkistosivulle
11.2.2020 | Uutiset

Lumo Kodit Oy sopi Hausia Oy:n kanssa 45 asunnon rakentamisesta Espoon keskukseen

Kojamo Oyj Tiedote 11.2.2020 klo 11.45

Lumo Kodit Oy ja Hausia Oy sopivat 45 uuden asunnon rakentamisesta Espoon keskukseen. Asunnot sijaitsevat osoitteessa Kirkkojärventie 8. Alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet.

Espoon keskuksessa toimii useita kouluja ja päiväkoteja, terveysasema, uimahalli, urheilupuisto ja muita kaupungin palveluja sekä monipuolisia kaupallisia palveluja, kuten kauppakeskukset Entresse ja Espoontori. Uusien asuntojen lähituntumassa on myös juna-asema, joka palvelee lähi- ja kaukoliikennettä. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja neliöitä.

Uudet Lumo-asunnot tukevat Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Kohde valmistuu kesällä 2021. Kohde on osa Kojamon ja Hausian välistä elokuussa 2019 allekirjoitettua yhteistyösopimusta koskien noin 90 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Espooseen.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/