Takaisin arkistosivulle
10.5.2017 | Uutiset

Lumo-kodit kehittävät asumisen palveluita pelin avulla InnoDayssä

Innokampus järjestää Helsingin Suvilahdessa 10.5.2017 maailman suurimman nuorten innovointitapahtuman, InnoDayn, joka kokoaa sekä nuoret että yritykset innovaatioiden, johtajuuden ja yrittäjyyden äärelle. Tapahtumassa ratkotaan yritysten asettamia haasteita ja opitaan sekä ideointia että innovointia. Lumo-kodit ovat mukana tapahtumassa toista kertaa.

– Viime vuonna julkistimme uudenlaisen asumisen konseptin, Lumo Kompaktin, ja saimme tapahtumaan osallistuneilta nuorilta hienoja kehitysideoita konseptin viemiseksi eteenpäin. Ensimmäiset Lumo Kompakti -kodit ovat suunnitteilla Vantaan Tikkurilaan. Lumo Kompakti -asunnoissa toteutuvat pienille kodeille tärkeät tekijät: tilankäytön tehokkuus, tilojen monikäyttöisyys, avaruus sekä toiminnallisuus, asiakkuusjohtaja Juha Heino kertoo.

Asumisen palveluilla asumisesta elämys

Suvilahden Kattilahalleilla kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista ja kiinnostavista ilmiöistä digitaalisuuteen, johtamiseen, IoT:hen, myyntiin ja markkinointiin liittyen. Tänä vuonna nuoret voivat osallistua InnoDayssä ideoinnin ja innovoinnin pelillistettyihin oppimispolkuihin. Lumo-kodit tuovat tapahtumaan pelin, jossa voi koota itsensä näköisen vuokrakodin. Pelissä tarjottuihin asumisen ratkaisuihin ja palveluihin voi tutustua Lumo-kotien osastolla.

– Lumo-asuntopelissä voi valita asunnon laatutason kolmesta annetusta vaihtoehdosta. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus muokata vuokrakotia maksuttomilla ja maksullisilla asumisen palveluilla. Pyydämme nuoria myös perustelemaan tehtyjä valintoja, sillä haluamme ymmärtää miten tulevaisuuden asiakkaat haluavat asua ja millaisia asumisen palveluja heille tulisi tarjota, jotta asuminen olisi elämys.

Innokampus on nuorten oma ajatushautomo ja valtakunnallinen joukkoinnovointiverkosto. Lumo-kodit on tehnyt Innokampuksen kanssa tiivistä yhteistyötä asumiseen ja asumisen palveluihin liittyen. Vuoden 2017 yhteistyön teemoina ovat strateginen markkinointiviestintä, asiakaskokemus eri palvelukanavissa sekä Lumo-kotikeskusten palvelukokemuksen kehittäminen.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.