Takaisin arkistosivulle
9.12.2019 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit ja Peab sopivat 64 asunnon rakentamisesta merelliseen Helsingin Sompasaareen

Kojamo OyjMediatiedote 9.12.2019 klo 11.00

Lumo Kodit Oy ja Peab Oy ovat sopineet 64 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Sompasaareen. Kohde sijaitsee Vinsentinaukio 4:ssä hyvien palvelujen ja metron tuntumassa.

Lumo-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja viisiöitä. Alueen monipuoliset palvelut löytyvät kauppakeskus Redistä. Lisäksi meri ja kanavat ympäröivät Sompasaarta. Meri houkuttelee maisemien ja Mustikkamaan ulkoilualueiden vuoksi urbaaneja aikuistalouksia ja lapsiperheitä.

Vinsentinaukio 4:n laadukkaaseen Lumo-kohteeseen tulee moderneja yhteiskäyttötiloja, arkea helpottavia palveluita, kuten vaivatonta jätelajittelua, pakettiautomaatti, yhteiskäyttöauto sekä lemmikkien hoitoa helpottavia lisäpalveluja.

Sompasaaren uudet Lumo-asunnot ovat osa Kojamon sijoitusstrategiaa, joka painottuu Suomen seitsemään suurimpaan kasvukeskukseen. Kohde valmistuu vuosina 2020 – 2021.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/