Takaisin arkistosivulle
2.9.2019 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit ja Hartela sopivat 94 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Niittykumpuun

Tiedote 2.9.2019 klo 12.15 Lumo Kodit ja Hartela sopivat 94 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Niittykumpuun

Lumo Kodit Oy ja Hartela Oy ovat sopineet 94 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Niittykumpuun kahteen kohteeseen. Kohteet sijaitsevat hyvien palvelujen, koulujen ja liikenneyhteyksien, kuten länsimetron, tuntumassa.

Sijainniltaan erinomaiset Lumo-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Niittykummuntie 12 B-taloon rakentuu 70 ja E-taloon 24 asuntoa.

Niittykumpuun sijoittuvat uudet Lumo-asunnot ovat osa Kojamon sijoitusstrategiaa, joka painottuu Suomen seitsemään suurimpaan kasvukeskukseen. Kohteet valmistuvat vuosien 2021 ja 2022 aikana.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/