Takaisin arkistosivulle
23.5.2017 | Uutiset

Linnanmäki-päivän ilmoittautuminen täyttyi nopeasti

Kutsuimme kaikki Lumo- ja VVO-kotien asukkaat Linnanmäelle lauantaina 10.6. koko perheen asukastapahtumaan. Ilmoittautuminen huvipuistopäivään oli ripeää, sillä tapahtuma täyttyi jo ensimmäisen ilmoittautumispäivän aikana.

Asukkailla on vuosittain mahdollisuus osallistua erilaisiin asukastapahtumiin. Tänä vuonna on tulossa vielä lapsiperheille Hevisauruksen keikka Helsingissä ja joulun alla perinteinen konserttikiertue yhdeksällä paikkakunnalla. Asukasetutapahtumat tulevat keräämään tänä vuonna yli 10 000 osallistujaa. Lumo-kotikeskukset järjestävät lisäksi lukuisia tilaisuuksia asukkaille, kuten ulkoilupäiviä, teatteriretkiä ja reissuja lasten sisäliikuntapuistoihin.

Kesällä 2014 Linnanmäki-päivää vietettiin aurinkoisessa säässä.

Kaikki asiakkaat kutsuttiin Linnanmäelle asiakkaille postitettavan Kodikas-lehden ilmoituksella sekä sähköpostitse lähetettävällä asukaskirjeellä. Aikaisemmat Linnanmäki-päivät ovat saaneet kiittävää palautetta asukkailta, joten huvipuistopäivän ilmoittautumisen nopea täyttyminen ei tullut yllätyksenä.

– Haluamme tarjota asukkaillemme ilahduttavia tapahtumia asukasetuna. Asukastapahtumissa viihdytään oman perheen kesken tai yhdessä naapurien kanssa. On hienoa päästä mukaan elämyksellisiin hetkiin, joista jää mukavia muistoja, asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö kertoo.

Asukkaille etuja

Lumo-kotien asukkaille tarjotaan monia asukasetuja tapahtumien lisäksi. Kodin uudistamiseen tarjotaan sisustusmaalit ja maalaustarvikkeet maksutta, eikä Lumo-verkkokaupan kautta asunnon vuokraavan tarvitse maksaa vakuusmaksua lainkaan. Ja jos elämäntilanne muuttuu ja muuttaa toiseen Lumo-kotiin voi hyödyntää asunnonvaihtajille tarjottavat muuttoedut. Lisäksi lähes kaikissa Lumo-taloissa vuokraan sisältyy laajakaista ja vesimaksu.

Lue lisää asukaseduista >>

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.