Takaisin arkistosivulle
30.6.2016 | Uutiset

Lemminkäinen rakentaa VVO-konsernille vuokra-asuntoja Vuosaareen

Lemminkäinen ja VVO-konserni ovat allekirjoittaneet sopimuksen 67 vuokra-asunnon rakentamisesta Vuosaareen, Helsinkiin. Rakennustyöt alkavat kesällä 2016, ja asunnot valmistuvat syksyllä 2017. Osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen arvoa julkisteta.

Kahvipavunkujalle rakennettavaan taloon valmistuu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden sekä harrastusmahdollisuuksien lähellä. Metroasema on lähellä, samoin kauppakeskus ja muut palvelut. Alueelta löytyvät myös uimaranta, golfkenttä sekä koulut ja päiväkodit.

”VVO-konsernin tavoitteena on jatkaa vuokra-asuntoinvestointeja Suomen kasvukeskuksissa, jotta erityisesti pääkaupunkiseutu voi kehittyä Suomen talouden veturina. Kaikki rakenteilla olevat vuokra-asunnot ovat markkinaehtoisia Lumo-vuokrakoteja, joissa on tarjolla jatkuvasti kehittyvä asumisen palvelujen valikoima”, VVO-konsernin kiinteisökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

”Olemme rakentaneet alueelle jo useita taloyhtiöitä, ja rakentaminen jatkuu vielä useamman vuoden. Alueen uudiskohteet tarjoavat mukavaa, huoletonta asumista Helsingissä, meren tuntumassa”, kertoo liiketoimintasegmentin johtaja Pauli Mäkelä Lemminkäiseltä.

Lisätietoja:

kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3208, kim.jolkkonen@vvo.fi
liiketoimintasegmentin johtaja Pauli Mäkelä , Suomen talonrakentaminen Lemminkäinen Oyj, puh. 02071 53426, pauli.makela@lemminkainen.com

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.