Takaisin arkistosivulle
8.11.2016 | Uutiset

Lehtisaareen uniikkeja Lumo-vuokra-asuntoja

Lehtisaarentie 14 on merenrantaan rajoittuva 24 asunnon rivitaloyhtiö. Loput uusista vuokra-asunnoista valmistuvat 1.12.2016 – 1.2.2017.

lehtisaarentie14_final

Taloyhtiön 24 suurta asuntoa ovat tasokkaasti varusteltuja ja pohjaratkaisultaan toimivia. Tilavat huoneet sekä useasta asunnosta avautuva merinäköala luovat puitteet viihtyisälle asumiselle. Moderni avokeittiö toimii kodin keskipisteenä ja sen yhteydessä on erinomaiset puitteet viettää aikaa niin oman perheen kuin vieraiden kanssa.

Varustetaso asunnoissa on erinomainen ja pintamateriaalit laadukkaita. Lattiat ovat tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiöissä on modernit tammiviilutetut yläkaapistot ja valkoiset alakaapistot sekä integroidut kodinkoneet. Kylpyhuoneissa on tyylikkäät harmaansävyiset kaakelit, huippuluokan kalusteet ja oma sauna. Osassa asunnoista on moderni walk in -vaatehuone.

Lehtisaarentie 14:sta luonnonläheinen tontti rajoittuu metsään ja merenrantaan. Asunnot ovat kaksitasoisia ja asumismukavuutta lisää joko maantasoterassi tai hulppea osittain lasitettu parveketerassi. Osassa asunnoista on lisäksi asuntopiha.

Merellisen Lehtisaaren vuokrakodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, käytännöllisyyttä unohtamatta. Asunnot sopivat erinomaisesti myös edustus- tai työsuhdeasunnoiksi.
Lisätietoja:

Myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4101, nina.silvonen(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.