Takaisin arkistosivulle
15.3.2021 | Uutiset

Lauri Korpisen katu 8:n Lumo-vuokra-asunnot houkuttelevat ekologista elämäntapaa arvostavia

Kojamo Oyj Tiedote 15.3.2021 klo 12.30

Lauri Korpisen katu 8:n Lumo-vuokra-asunnot houkuttelevat ekologista elämäntapaa arvostavia – autottoman talon sydän on suuri pesutupa
Tikkurilan juna-aseman läheisyyteen Lauri Korpisen katu 8:aan rakentuu yhteisöllinen ja kestäviin valintoihin kannustava Lumo-kohde. Talon 169 Lumo-kotia on suunniteltu erityisesti ekologista elämäntapaa suosiville. Suuri pesutupa-monitoimitila ja neljä saunaa tarjoavat asukkaille yhteisölliset tilat elämään.


 

Ekologisuus ja yhteisöllisyys ovat tänä päivänä yhä useammalle tärkeitä elämän arvoja, jotka painavat myös asumisen valinnoissa. Esimerkiksi hukkaneliöt koetaan tarpeettomiksi, eikä laatua mitata tavaran määrällä. Myös konmarittajille ja muillekin vaivatonta elämäntyyliä suosiville Lumo-kodit tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Tikkurilassa.

Syksyllä valmistuva Lauri Korpisen katu 8:ssa on 169 asuntoa, joista valtaosa on yksiöitä tai kaksioita. Valoisuus ja laadukkaat materiaalit tekevät kodeista viihtyisiä ja avarantuntuisia: lähes kaikissa asunnoissa on väljä ja valoisa parveke, joka lisää tilan tuntua.

Lumo-talo sijaitsee juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Talo on myös autoton ja palvelee erinomaisesti julkisen liikenteen käyttäjiä ja pyöräilijöitä. Polkupyörien säilytys ja huolto hoituu talon pyörätiloissa. Jokaisessa asunnossa on oma, liukuovellinen varastotila perinteisten kellari- ja vinttikomeroiden sijaan.

Taloyhtiön sydän on suuri, yli 150 neliön pesutupa-monitoimitila, jossa pesukoneet ja kuivurit hurisevat ja asukkaat voivat kohdata toisiaan ja seurustella vaikka kahvikupin äärellä. Neljä saunaa puolestaan tarjoavat varmasti kaikille halukkaille saunavuoron.

”Haluamme Lauri Korpisen kadulla tarjota asukkaille modernin, ekologisen ja yhteisöllisen tavan elää. Uskon, että tähän taloon hakeutuu luontevasti asumaan ihmisiä, jotka jakavat samoja arvoja ekologisesta ja yhteisöllisestä elämästä”, Lumo-kotien myyntijohtaja Ville Kilpi toteaa.

Asunnot sopivat yhtä hyvin sinkuille, pariskunnille ja pienille perheille.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa helposti verkkokaupassa

Lauri Korpisen kadun 169 Lumo-kotia ovat avautuneet vuokrattaviksi Lumo-verkkokaupassa. Asuntoja ei tarvitse erikseen hakea, vaan kodin voi vuokrata heti. Tikkurilan uusiin Lumo-koteihin pääsee muuttamaan syksyllä 2021.

Katso Tikkurilan vapaat vuokra-asunnot Lumo-verkkokaupassa.

Lisätiedot medialle:

Myyntijohtaja Ville Kilpi, Kojamo Oyj, puh. 020 5083407, ville.kilpi(at)lumo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/