Takaisin arkistosivulle
18.12.2013 | Uutiset

Lasse Riisiö on VVO:n vuoden 2013 kiinteistönhoitaja

Kotkalainen Lasse Riisiö palkittiin 13.12.2013 Suomen parhaana, VVO:n vuoden kiinteistönhoitajana. Riisiö keräsi VVO:n kiinteistönhoidon laadunmittauksessa lähes 9 200 laatupistettä, joka on historian korkein tulos. Riisiö työskentelee Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:ssä.

W750_2014-04-16T16-16_1740327357_30

Kiinteistönhoitajien palkitseminen liittyy osana kiinteistönhoidon laadunhallintajärjestelmään, Laakiin. Kiinteistönhoitajien laatukilpailulla VVO kannustaa kiinteistönhoitajia hoitamaan VVO:n kiinteistöjä hyvin sekä antaa kiitosta hyvin tehdystä työstä. Kilpailuun osallistuivat ne kiinteistönhoitajat, jotka hoitivat vähintään neljää VVO:n kiinteistöä. Valtakunnalliseen kilpailuun osallistui kaikkiaan yli 50 huoltomiestä.

– Riisiön saavuttamat laatupisteet olivat aivan omalla tuhatluvullaan, vaikka tänä vuonna kilpailu oli tiukkaa ja monet ylsivät hyviin pisteisiin, käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu toteaa.

– Oikea asiakaspalveluasenne ja -taito sekä talotekniikan hallinta ovat laadukkaan kiinteistönhoidon peruspilarit.
Kiinteistönhoidon laatua arvioivat VVO:n kiinteistönhoidon tekniset tarkastajat ja isännöitsijät. Myös VVO:n asukkaat antavat palautetta kiinteistönhoidosta asiakastyytyväisyyskyselyssä.

Laadukas kiinteistönhoito on VVO:lle tärkeä asia. Sillä vaikutetaan paitsi asukkaiden viihtyvyyteen, myös kiinteistöjen korjaustarpeisiin ja -kustannuksiin sekä energiankulutukseen. Kujansuu kertoo, että sekä kiinteistönhoitajien kilpailuasetelmalla että Laaki-järjestelmällä on yleisesti saatu parannettua VVO:n kiinteistönhoidon laatua sekä kiinteistöjen ylläpidon kustannustehokkuutta.

Kulunut vuosi 2013 on ollut VVO:n kiinteistönhoitokentässä poikkeuksellinen suurten hoitokokonaisuuksien uudelleenjärjestelyjen ja kilpailutusten vuoksi.

Ensi vuonna palataan vanhaan toimintamalliin, jossa valitaan VVO-kotikeskuskohtaisesti vuoden kiinteistönhoitaja ja joista paras valikoituu valtakunnallisesti VVO:n vuoden kiinteistönhoitajaksi. Tänä vuonna VVO-kotikeskusalueilla ei valittu parasta kiinteistönhoitajaa, vaan parhaan kiinteistönhoitajan valinta tehtiin valtakunnallisesti kaikkien kesken.

Lisätietoja:
käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu, puh. 020 508 4422

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.