Takaisin arkistosivulle
23.11.2016 | Uutiset

Lahden Keijupuistoon 42 uutta Lumo-vuokra-asuntoa

Vanhanladonkatu 2:n laadukkaat Lumo-asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja Launeen perhepuiston lähellä. Uudet savuttomat pienkerrostaloasunnot valmistuvat helmikuussa 2017.

vanhanladonkatu-2_lahti

Viihtyisälle Keijupuiston alueelle valmistuvat asunnot ovat kompaktin kokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat vaaleasävyisiä ja helppohoitoisilla materiaaleilla sisustettuja, muun muassa lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on keraaminen liesi ja astianpesukone ja myös ruokailuryhmä mahtuu mukavasti keittiön yhteyteen. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on miellyttävä mukavuuslattialämmitys.

– Asuntojen ensiesittely on sunnuntaina 27.11. klo 12.00 – 12.45, kertoo aluepäällikkö Pertti Vuorinen Lahden Lumo-kotikeskuksesta.

Taloyhtiön kolme pienkerrostaloa muodostavat rauhallisen sisäpihan leikkipaikkoineen. Lähes kaikissa asunnossa on lasitettu parveke, kuin lisähuone kesällä. Ainoastaan 38,5 m2 yksiöissä on ranskalainen parveke. Autoilijoille on varattu 19 katospaikkaa ja 17 sähköpistokkeellista pihapaikkaa.

Vanhanladonkatu 2 on savuton talo, joten tupakointi asunnossa, parvekkeella ja talon yhteisissä tiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu pihalla ainoastaan tarkoitukseen osoitetulla alueella.

Lumo-asukkaan etuna on muun muassa vuokraan sisältyvä laajakaista, edullinen 250 euron vuokravakuus ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Asukkaiden vuokrattavissa on Lumo-yhteiskäyttöauto Vihdinkatu 4:n ja 6:n pihassa Anttilanmäessä.

Vanhanladonkatu 2 valmistuu helmikuussa ja asukkaat pääsevät muuttamaan 24.2.2017.

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Pertti Vuorinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 700 065, etunimi.sukunimi(at)lumo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.