Takaisin arkistosivulle
29.1.2010 | Uutiset

Kuvakisan voittaja arvottu

VVO:lla oli nettisivustollaan viime elokuun alusta joulukuun loppuun kuvakisa, johon sivustolla vierailleet voivat lähettää omia kuviaan muiden nähtäväksi ja arvioitavaksi. Kisan teema oli ”sata syytä asua”.

Kuvakisaan lähetettiin 335 kuvaa ja niitä arvioitiin yhteensä yli 200.000 kertaa. Kunkin kuukauden aikana lähetettyjen kuvien joukosta valittiin kuukauden kuva, jonka lähettäjä palkittiin.

Koko kisan voittajaksi arvottiin Pekka Porrassalmi Espoosta. Hän saa palkinnoksi 500 euron lahjakortin valokuvaustarvikeliike Top Shot Ky:hyn.

Onnittelut koko kisan voittajalle sekä kuukauden kuvat lähettäneille. Kiitokset myös kaikille kuvia lähettäneille, arvioineille sekä katselleille.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.