Takaisin arkistosivulle
30.11.2012 | Uutiset

Kuusi sponsoroitavaa eri lajeista

Kuusi sponsoroitavaa eri lajeista

Kaikki sponsoroitavat kilpailevat huipulla omissa lajeissaan.

Sponsorisopimuksen allekirjoittivat 30.11.2012 VVO:n pääkonttorilla Helsingissä:
Lassi Etelätalo, keihäänheitto
Henry Manni, pyörätuolikelaus
Nooralotta Neziri, 100 m aidat
Venla Paunonen, 400 m aidat, 400 ja 800 m juoksu
Tommi Pulli, pikaluistelu
Emilia Soini, squash

Sopimusten allekirjoitustilaisuudessa käytiin myös keskustelua sponsoroinnista ja yritysten antamista sponsorituista. VVO:n toimitusjohtaja Jani Nieminen korosti puheenvuorossaan, että nuorten urheiluaktiivisuuden ja harrastustoiminnan tukeminen on tärkeä asia ja tässä VVO:lla on yhteiskuntavastuullisen toimijan rooli.

Suomen suurimpana yksityisenä vuokranantajana VVO on mukana tuhansien ihmisten elämässä. Yrityksen toimintatapaan kuuluu tiivis yhteistyö asukkaiden kanssa ja erilaiset elämäntilanteet näkyvät asukkaiden arjessa. Tavoitteellinen urheilu ja harrastaminen eivät ole itsestään selvyyksiä kaikissa perheissä taloudellisista syistä. VVO:n jakamat stipendit helpottavat tällaisissa perheissä asuvia nuoria urheiluharrastuksissaan.

VVO pyrkii tekemissään sponsorisopimuksissa pitkäaikaiseen yhteistyöhön nuorten kanssa. Sopimus tehtiin määräajaksi, mutta urheilijalla ja VVO:lla on mahdollisuus jatkaa sopimusta pidempäänkin. VVO:n Virkeä-sponsoritiimiin valitaan urheilijoita rajatusti, stipendejä voi hakea muutaman kerran vuodessa. Hakuajoista ilmoitetaan Asukas-lehdessä ja internetissä osoitteessa: www.vvo.fi/virkea.

Lisätietoja: Marjaana Kivioja, viestintäpäällikkö, VVO-Oyj, puh. 020 508 3589

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.