Takaisin arkistosivulle
19.11.2018 | Uutiset

Kutsu medialle: Kojamo julkistaa uuden asumisen palvelun Slush side-event RecoTechissä 4.12.2018

Tiedote 19.11.2018

Kutsu: Kojamo julkistaa uuden asumisen palvelun Slush side-event RecoTechissä 4.12.2018

Kojamo osallistuu Slush side-event RecoTechiin 4.12.2018 teemalla Kaupunkiasuminen palvelu- ja innovaatioalustana. Samassa yhteydessä julkistetaan uusi Lumo-asumisen palvelu.

Kojamo on kehittänyt asumisen Lumo-palveluita jo vuosien ajan ja avannut äskettäin yhteiskehittämisen palvelualustan kumppaneille ja asiakkaille. Palvelualusta tekee mahdolliseksi tiedon jalostamisen ja eri toimijoiden datan rajapintojen avaamisen. Tästä kehitysjohtaja Teemu Suila kertoo puheenvuorossaan RecoTechissä 4.12.

”Kuluttajat ovat tottuneet saamaan parempia ja yksilöllisempiä palveluita nopeasti. Uskomme, että sama kuluttajakäyttäytyminen tulee myös asumiseen. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme yhä paremmin asumisen arkea helpottavilla palveluilla, minkä vuoksi olemme avanneet yhteiskehittämisen palvelu- ja innovaatioalustan”, Kojamon kehitysjohtaja Teemu Suila sanoo.

Lumo-asukkaiden käytössä on jo useita innovatiivisia palveluita

Esimerkkeinä jo yhteiskehitetyistä palveluista ovat L&T:n kanssa pilotoitavat Helpponouto- ja Avainkuriiri-palvelut sekä Postin kanssa pilotoitu Smartpost.

Lisäksi tekoälypohjainen IoT-ratkaisu ohjaa tästä syksystä lähtien noin 26 000 Kojamon omistaman Lumo-vuokra-asunnon sisälämpötilaa. Hyvien kokemusten ja asiakaspalautteen innoittamana ratkaisu asennetaan 26 000 Lumo-kotiin. Reaaliaikainen tieto lämpötiloista auttaa vuokranantajaa ohjamaan lämmitystä tarkemmin ja ratkaisemaan olosuhdepoikkeukset jo ennen kuin asukas huomaa muutoksia.

Kutsu medialle uuden asumisen palvelun julkistukseen

Tervetuloa kuulemaan uuden asumisen Lumo-palvelun julkistamista Slush side-event RecoTechiin 4.1.2018 Helsingin Messukeskukseen (Kokoustamo 101, Messuaukio), klo 16.15.

Lisätiedot:
Teemu Suila, kehitysjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3330, teemu.suila@kojamo.fi

Haastattelupyynnöt:
Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3589, irene.kantor@kojamo.fi

Tapahtuman ohjelma: https://recotech.fi/program/
Teemu Suilan haastattelu: https://recotech.fi/news/better-urban-living-interview-with-teemu-suila-of-kojamo/