Takaisin arkistosivulle
28.8.2015 | Uutiset

Kuopion Puijonlaakson rinteeseen 153 Lumo-vuokra-asuntoa

Kuopion Kelkkailijantie 4:n viihtyisät Lumo-asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien lähellä. Vieressä ovat Kuopion yliopistollinen sairaala, Itä-Suomen yliopisto ja Kuopion Technopolis. Keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä.

631_havainne_sisäpiha_140311_pienitiedote.jpg

Arvostetulle ja kehittyvälle Puijonlaakson alueelle valmistuu 153 asuntoa viisikerroksiseen puolikaaren muotoiseen kerrostaloon. Avarapohjaiset asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joissa kaikissa on lasitettu parveke.

Asunnot ovat sävyltään vaaleita ja lattiat ovat joko harmaan tai tammen sävyistä laminaattia. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Keittiöissä on keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneet ovat laatoitetut ja sopivat sävyltään hyvin huoneiston muuhun värimaailmaa.

Lumo-kotien asukkaat saavat muuttopäivinä muutto- ja asennuspalveluja sekä laajan Lumo-palveluvalikoiman kuten esimerkiksi edullisen 250 euron vuokravakuuden ja vesimaksu sekä laajakaista sisältyvät vuokraan.

Kelkkailijantie 4:n harjannostajaisia vietettiin 28.8.2015. Talo ja asunnot valmistuvat portaittain. Ensimmäiset asunnot valmistuvat marraskuun alussa ja loput vuosina 2016 ja 2017.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jani Nieminen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 050 373 4847, etunimi.sukunimi@vvo.fi