Takaisin arkistosivulle
26.5.2011 | Uutiset

Kuopion Pappilanmäkeen 52 uutta asuntoa

VVO-yhtymä Oyj:llä on rakenteilla Kuopion keskustan tuntumaan Papinkuja 3:een kaksi hissillistä, viisikerroksista vuokrakerrostaloa, joissa on yhteensä 52 huoneistoa. Asuntojen huoneistokoot vaihtelevat 33,5 m²:n yksiöistä aina 70 m²:n saunallisiin kolmeen huoneen ja keittiön asuntoihin. Suurimmissa huoneistoissa on erikoisuutena 7 – 8 m²:n viherhuoneet.

Pappilanmäen uusi asuntoalue sijaitsee hienolla paikalle hyvien palveluiden läheisyydessä. Torillekin on matkaa vain reilu kilometri.

VVO:lla on Kuopiossa valmiina reilut 1600 vuokra-asuntoa eri puolla kaupunkia.
– Asuntojen kysyntätilanne on hyvä ja Papinkuja 3:en valmistuvat asunnot täydentää erinomaisesti asuntovalikoimaamme Kuopiossa, sanoo aluepäällikkö Heikki Räsänen Kuopion VVO-kotikeskuksesta. Asuntokyselyjä on tullut jo, vaikka varsinaisesti markkinointi käynnistyy vasta kesälomien jälkeen, sanoo Räsänen.

Papinkuja 3:n harjannostajaisia vietettiin torstaina 26.5. Kohteen rakennustöihin toi lisähaastetta pitkä ja luminen talvi. Sään aiheuttamista haasteista huolimatta kohde valmistuu aikataulun mukaisesti vuoden loppuun mennessä. Papinkuja 3:n pääurakoitsijana toimii NCC Rakennus Oy. VVO:lta projektipäällikkönä toimii Petri Alatalo ja valvojana Tapani Asikainen.

Lisätietoja:
yksikön johtaja Matti-Pekka Koistinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3617
aluepäällikkö Heikki Räsänen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4710

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.