Takaisin arkistosivulle
11.3.2020 | Uutiset

Kojamon vuoden 2020 parhaat kiinteistönhoitajat on valittu

Kojamo palkitsee vuosittain sekä parhaan kiinteistönhoitajan että vuoden kiinteistönhoitoyrityksen kiinteistönhoidon laadunmittauksen, Laakin pisteytykseen perustuen. Vuoden 2020 parhaana kiinteistönhoitajana palkitaan Petri Salokannel ja vuoden parhaana kiinteistönhoitoyrityksenä Kiinteistönhoito Reilax Oy.

Kiinteistönhoitajien vuosittainen palkitseminen on osa Kojamon kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laakia. Järjestelmä on luotu vuonna 2010 lisäämään kiinteistönhoitotyön ja sen tekijöiden arvostusta sekä palkitsemaan parhaiten menestyviä henkilöitä ja yrityksiä alalla.

Vuoden kiinteistönhoitaja 2020

Kaikki Kojamon kohteiden vastaavat kiinteistönhoitajat ovat automaattisesti mukana laadunarvioinnissa ja -pisteytyksessä – edellyttäen, että he hoitavat vähintään neljää Kojamon kohdetta. Laakissa kiinteistönhoitajakohtaiset laatupisteet muodostuvat hänen hoitamiensa kohteiden keskiarvosta.

Vuoden 2020 kiinteistönhoitajana palkitaan Petri Salokannel, joka hoitaa Kojamon kiinteistöjä Lahden alueella Lassila & Tikanoja Oyj:n palveluksessa.

–  Valinta vuoden kiinteistönhoitajaksi tuntuu hyvältä, vaikka olenkin tästä hieman hämilläni. Kiinteistönhoito on kuitenkin tiimityötä, joten iso kiitos kuuluu myös entisille ja nykyiselle työparilleni sekä meidän siistijöille, Petri toteaa.

Kojamon Kiinteistöpalvelut-yksikön johtaja Pasi Kujansuu korostaa kiinteistönhoitajien merkitystä osana parhaan asiakaskokemuksen luomista.

– Vuoden kiinteistönhoitaja -tunnustus annetaan vuosittain vain yhdelle henkilölle, mutta haluamme toki kiittää kaikkia talojemme kiinteistönhoitajia. He tekevät ensiarvoisen tärkeää työtä asukkaidemme viihtyisän arjen varmistamiseksi, Pasi sanoo.

Vuoden kiinteistönhoitoyritys 2020

Kojamon kiinteistöille tehdään vuosittain erilaisia laatuauditointeja, joilla mitataan kiinteistönhoitotoiminnan päivittäistä, asukkaalle näkyvää laatua, kuten kohteiden siisteyttä, viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Laatupisteytyksessä huomioidaan myös asukkaiden kiinteistönhoitotoimintaan liittyvien tekijöiden arviot asukastyytyväisyyskyselyissä. Kokonaisuudesta muodostuu kiinteistökohtainen laatupisteytys.

Vuoden kiinteistönhoitoyritykseksi valikoitui tiukassa kisassa Kiinteistönhoito Reilax Oy. Tämä on Laakin historiassa jo neljäs kerta, kun Reilax Oy vie voiton. Reilax hoitaa Kojamon kohteita Keski-Uudellamaalla.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.