Takaisin arkistosivulle
19.1.2018 | Uutiset

Kojamon vuoden 2018 kiinteistönhoitaja on Pasi Korhonen

Kojamo palkitsee vuosittain parhaan kiinteistönhoitajan, joka saavuttaa korkeimmat pisteet kiinteistönhoidon laadunmittauksessa Laakissa. Vuoden 2018 parhaana palkitaan Pasi Korhonen, joka hoitaa konsernin Tampereen keskustan kiinteistöjä ISS Palvelut Oy:n palveluksessa.

Kiinteistönhoitajien vuosittainen palkitseminen on osa Kojamon kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laakia. Laatukilpailuun osallistui kaikkiaan lähes 80 kiinteistönhoitajaa yli 20 kiinteistönhoitoyrityksestä ympäri Suomen. Kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laaki on ollut käytössä vuodesta 2010 alkaen ja vuoden kiinteistönhoitaja on valittu aina vuodesta 2011 saakka.

– Vuoden kiinteistönhoitaja -tunnustus annetaan yhdelle henkilölle vuosittain, mutta samalla haluamme toki kiittää kaikkia talojemme kiinteistönhoitajia, jotka tekevät erityisen tärkeää näkyvää työtä sekä asukkaidemme että kiinteistöjemme eteen, Kiinteistöpalvelut-yksikön johtaja Pasi Kujansuu sanoo.

– Pasi Korhonen on tehnyt töitä taloillamme loistavalla asenteella ja ammattitaidolla jo useita vuosia. On erittäin hienoa, että voimme palkita hänet vuoden kiinteistönhoitajana, sillä hän on tunnustuksen ansainnut.

Pasi hoitaa Tampereen keskustassa muun muassa historiallista Amurinlinnan korttelikokonaisuutta sekä muita ydinkeskustan Lumo-kohteita.

ISS Palvelut Oy, Kouvola vuoden paras kiinteistönhoitoyritys

Kiinteistönhuoltoyhtiöiden yrityssarjan ykköseksi valikoitui tällä kertaa ISS Palvelut Oy:n Kouvolan yksikkö. Kouvolassa on ollut erittäin hyvä tekemisen meininki jo useiden vuosien ajan ja ISS on saanut erittäin hyvät arvosanat Kojamon asukastyytyväisyystutkimuksissa.

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.