Takaisin arkistosivulle
19.6.2019 | Uutiset

Kojamon verkkopalvelu kojamo.fi on uudistunut

Verkkopalvelu www.kojamo.fi tarjoaa ajantasaisen viestintäkanavan sijoittajille ja yhteistyökumppaneille, jotka haluavat seurata Kojamon toimintaa.

Verkkopalvelusta löytyy paljon tietoa Kojamon toiminnasta vastuullisena yrityksenä ja työnantajana. Sieltä voi tilata sijoittajauutiskirjeet, pörssitiedotteet sekä muita aineistoja.

Verkkopalvelusta löytyvät myös avoimet työpaikkamme. Kojamon energinen yrityskulttuuri tulee esille muun muassa työntekijätarinoiden kautta.

Kojamo.fi palvelee suomeksi ja englanniksi.

Asiakkaitamme palvelemme osoitteissa www.lumo.fi/verkkokauppa ja www.lumo.fi sekä Lumo-kotien sosiaalisissa medioissa.

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor, Kojamo Oyj, puh. +358205083589, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/