Takaisin arkistosivulle
9.5.2023 | Mediatiedotteet

Kojamolle uusi 425 miljoonan euron suuruinen rahoitussopimus

Kojamo Oyj Mediatiedote 9.5.2023 klo 16.00

Kojamolle uusi 425 miljoonan euron suuruinen rahoitussopimus

Kojamo Oyj on allekirjoittanut uuden 425 miljoonan euron suuruisen vastuullisuustavoitteisiin sidotun lainasopimuksen kuuden yhteistyöpankin kanssa. Laina on vakuudellinen, ja sen maturiteetti on 3 vuotta kahdella yhden vuoden jatko-optiolla. Laina käytetään yhtiön olemassa olevien velkojen uudelleenrahoitukseen sekä konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin.

Lainasopimuksen marginaali on sidottu Kojamon tärkeimpiin vastuullisuustavoitteisiin liittyen uudisrakentamisen energiatehokkuuteen sekä kiinteistöportfolion hiilijalanjäljen pienentämiseen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän keskeisten yhteistyöpankkien kanssa tehtyyn rahoitussopimukseen, joka kattaa yhtiön tämän vuoden rahoitustarpeet”, sanoo talousjohtaja Erik Hjelt.

Rahoitussopimuksen järjestäjinä Nordea Bank Abp (koordinaattori) ja Danske Bank A/S toimivat mandated lead arranger ja bookrunner -rooleissa, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) toimii mandated lead arranger -roolissa ja OP Yrityspankki Oyj, Svenska Handelsbanken AB (publ) sekä Swedbank AB (publ) toimivat lead arranger -rooleissa.

Lisätietoja:

Erik Hjelt, talousjohtaja, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3225                         

Niina Saarto, Director, Treasury & Investor Relations, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3283

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/