Takaisin arkistosivulle
27.3.2024 | Mediatiedotteet

Kojamolle uusi 250 miljoonan euron suuruinen rahoitussopimus

Kojamo Oyj Mediatiedote 27.3.2024 klo 16.15

Kojamolle uusi 250 miljoonan euron suuruinen rahoitussopimus

Kojamo Oyj on allekirjoittanut uuden 250 miljoonan euron suuruisen vastuullisuustavoitteisiin sidotun lainasopimuksen kolmen yhteistyöpankin kanssa. Laina on vakuudellinen, ja sen maturiteetti on 5 vuotta. Laina nostetaan viimeistään kesäkuussa, ja se käytetään yhtiön olemassa olevien velkojen uudelleenrahoitukseen sekä konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin. Lainasopimuksen marginaali on sidottu Kojamon tärkeimpiin vastuullisuustavoitteisiin.

”Haluan kiittää yhteistyöpankkejamme uudesta rahoitusjärjestelystä, jonka jälkeen Kojamon vuosina 2024 ja 2025 erääntyvät lainat on katettu”, sanoo talousjohtaja Erik Hjelt.

Rahoitussopimuksen järjestäjinä toimivat Danske Bank A/S, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) ja Swedbank AB (publ).

Lisätietoja:

Erik Hjelt, talousjohtaja, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3225                         

Niina Saarto, Director, Treasury & Investor Relations, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3283

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/