Takaisin arkistosivulle
23.6.2022 | Pörssitiedotteet

Kojamo sopi 942 asunnon ostosta

Kojamo Oyj
Sisäpiiritieto
23.6.2022 klo 11:30

Kojamo sopi 942 asunnon ostosta
 
Kojamo ja NREPin hallinnoima rahasto ovat sopineet kaupasta, jolla Kojamon tytäryhtiö Lumo Kodit Oy ostaa 942 vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksista. Kauppa on ehdollinen tavanomaisten kiinteistökaupan edellytysten toteutumiselle. Osapuolten tavoitteena on toteuttaa kauppa kesäkuun 2022 aikana.

Kaupassa ostetaan 13 korkeatasoista vuosina 2017–2021 valmistunutta kohdetta, joiden asunnoista 461 sijaitsee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, 191 Turussa ja 290 Jyväskylässä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Toteutuessaan kauppa kasvattaa Kojamon liikevaihtoa vuonna 2022 noin 4 miljoonalla eurolla. Kohteiden vuokrasopimukset jatkuvat ennallaan.  

Investointi tukee Kojamon strategian mukaista kasvua pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja Jyväskylässä. Kojamon strategiana on investoida asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion lisääntymisen vuoksi. 

”Ostettavat kohteet soveltuvat erinomaisesti strategiaamme ja vahvistavat Kojamon asuntotarjontaa näillä alueilla. Ne sijaitsevat kasvavilla kaupunkiseuduilla hyvien liikenneyhteyksien, monipuolisten palveluiden sekä ulkoilualueiden lähellä. Toivotamme uudet asiakkaamme tervetulleiksi Lumo-palveluiden pariin ”, toteaa liiketoimintajohtaja Ville Raitio

Lisätietoja: Ville Raitio, Kojamo Oyj, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet
 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. www.kojamo.fi/