Takaisin arkistosivulle
20.2.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu

Tiedote 20.2.2020 klo 12.00

Kojamo Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu

Kojamo on julkaissut vuosikertomuksen vuodelta 2019. Vuosikertomus tarjoaa tietoa Kojamon liiketoiminnasta, toimintaympäristöstä ja strategian etenemisestä sekä vastuullisuustyöstämme. Olemme vuoden aikana edistyneet strategian toteutuksessa suunnitellusti ja onnistuneet luomaan kannattavaa kasvua. Kaupungistumisen trendi jatkuu vahvana, ja haluamme luoda koteja, joissa palvelut ja kulkuyhteydet ovat lähellä ja arki helppoa ja vaivatonta.

Olemme julkaisseet vastuullisuusraportin osana vuoden 2019 vuosikertomusta, jossa vastuullisuustyötämme ja sen tuloksia kuvataan vielä tarkemmin. Olemme uudistaneet vastuullisuusraportointiamme, ja sovellamme vuoden 2019 raportissamme ensimmäistä kertaa Global Reporting Initiativen (GRI) raportointiviitekehystä sekä EPRA:n (European Public Real Estate Association) vastuullisuusraportoinnin parhaita käytäntöjä koskevia suosituksia (EPRA sBPR, 3. painos).

Vuosikertomus julkaistaan sähköisenä, ja se löytyy osoitteesta https://www.kojamo.fi/vuosikertomus2019 Lisäksi Kojamo on julkaissut 13.2.2020 hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen, jotka ovat myös saatavilla samassa osoitteessa.

Lisätietoja:

Maija Hongas, sijoittajasuhdepäällikkö, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3004

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/