Takaisin arkistosivulle
24.8.2017 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Uusi kehitysjohtaja aloittaa Kojamo Oyj:n johtoryhmässä

24.08.2017
TALOUS
Pörssitiedotteet

KOJAMO OYJ
24.8.2017 klo 18.15
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Uusi kehitysjohtaja aloittaa Kojamo Oyj:n johtoryhmässä

Kojamo Oyj:n hallitus on tänään nimittänyt DI Teemu Suilan Kojamo Oyj:n uudeksi kehitysjohtajaksi (CDO) ja johtoryhmän jäseneksi. Suilan vastuulla on strategisen kehitystoiminnan ohjaus, uudet liiketoiminnat ja digitaalisuuden huomioon ottaminen palvelujen kehityksessä. Hän aloittaa työssään 1.9.2017 ja raportoi toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

”Digitalisaation tuominen kokonaisvaltaisesti konsernin koko toimintaan on olennaista, jotta voimme saavuttaa strategisen tavoitteemme olla asumisen edelläkävijä kaupungistuvassa Suomessa. Teemu Suilan strategiaosaaminen ja kokemus digitaalisuudesta alan kärkiyhtiöissä vahvistaa osaamistamme ja vauhdittaa yhtiömme uudistumista,” toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

”Tiedon hyödyntäminen tulee muuttamaan merkittävästi tapaa, miten ihmiset asumisen ja kaupungissa elämisen palveluja kuluttavat ja miten niitä heille tuotetaan. Asumisen edelläkävijänä Suomessa aiomme varmistaa kyvykkyytemme olla tämän kehityksen keskiössä,” Teemu Suila kertoo.

Teemu Suila siirtyy Responda 113 Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä Kojamoon. Hän on aiemmin työskennellyt Rovio Entertainment Ltd:n operatiivisena johtajana (COO) sekä useissa liiketoimintojen ja strategisen johtajan tehtävissä Nokia-yhtymässä.
Aiemmin ICT- ja kehitysjohtajana toiminut Mikko Pöyry jatkaa tietohallintojohtajana, mutta ei jatka Kojamon johtoryhmässä 1.9.2017 alkaen. Jatkossa hän raportoi Suilalle.

Lisätiedot:
Jani Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 020 508 3201

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Yhtiö kehittää Lumo-koteja ja -palveluita, jotka edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa.