Takaisin arkistosivulle
25.11.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit sopi Pohjola Rakennuksen kanssa 54 kodin rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen

Kojamo Oyj Mediatiedote 25.11.2020 klo 11.30

Kojamo Oyj: Lumo Kodit sopi Pohjola Rakennuksen kanssa 54 kodin rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen

Lumo Kodit Oy ja Pohjola Rakennus Oy Suomi sopivat 54 kodin rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen. Kohde sisältyy 16.12.2019 Pohjola Rakennus Oy Suomen kanssa allekirjoitettuun yhteistyösopimukseen.

Vanhaistentie 1 D sijaitsee vehreässä Kannelmäessä, jossa on lähellä kaupat, koulu ja päiväkoti sekä julkiset liikenneyhteydet. Kerhotila sisustetaan viihtyisäksi oleskelutilaksi, jonne voi tulla myös tekemään etätyötä. Lisäksi korttelin yhteinen kerhotila sijaitsee viereisessä rakennuksessa. Yhteisöllisten tilojen lisäksi näissä kodeissa on tarjolla lisäpalveluina muun muassa kotisiivousta ja muuttopalveluita. Uudet kodit ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jotka sopivat myös hyvin perheille.

Uudet kodit valmistuvat alkuvuodesta 2022 ja rakentaminen käynnistyy vuoden 2020 marraskuun aikana. Kohteen työllistämisvaikutus on 154 henkilötyövuotta.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/