Takaisin arkistosivulle
30.6.2020 | Uutiset

Kojamo Oyj: Lumo Kodit Oy osti 45 asuntoa Helsingin Vuosaaresta

Kojamo Oyj  Tiedote 30.6.2020 klo 17.30

Kojamo Oyj: Lumo Kodit Oy osti 45 asuntoa Helsingin Vuosaaresta

Lumo Kodit Oy on sopinut As. Oy Helsingin Mustalahdentie 1 -nimisen yhtiön koko osakekannan ja 45 asunnon ostosta. Asunnot sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa.

Hankittu kohde sijaitsee viihtyisällä alueella hyvien palvelujen, liikenneyhteyksien ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä Vuosaaren pohjoisosassa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot säilyvät vuokra-asuntoina myös tulevaisuudessa.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/