Takaisin arkistosivulle
30.10.2020 | Uutiset

Kojamo Oyj: Lumo Kodit ja Jatke Uusimaa Oy sopivat 77 uuden kodin rakentamisesta Helsingin Kontulaan

Kojamo Oyj Tiedote 30.10.2020 klo 12.30

Kojamo Oyj: Lumo Kodit ja Jatke Uusimaa Oy sopivat 77 uuden kodin rakentamisesta Helsingin Kontulaan

Lumo Kodit Oy ja Jatke Uusimaa Oy sopivat 77 asunnon rakentamisesta Helsingin Kontulaan. Osoitteeseen Keinutie 9d rakentuu 8-kerroksinen talo.

Keinutien kohde on täydennysrakentamista, jonka hiilijalanjälki on matalampi kuin uuden kohteen rakentamisessa rakentamattomalle tontille. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, kuten metro, sekä ostoskeskus, koulut, päiväkoteja ja puistomaista ympäristöä ulkoiluun. Kohde työllistää 140 henkilötyövuotta, ja se valmistuu kesällä 2022.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.Lisätietoja: Kojamo Oyj, Tommi Parikka, yksikönjohtaja, rakennuttaminen, puh. 020 508 3614

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/
 

Jatke Uusimaa Oy on osa Jatke-konsernia. Konserni työllistää reilut 300 henkilöä ja liikevaihto on yli 300M€. Konsernin liiketoiminta-alueet ovat asunto-, toimitila- ja korjausrakentaminen sekä oma kiinteistökehitys tukemassa liiketoimintaa.