Takaisin arkistosivulle
13.10.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit ja Fira sopivat 157 uuden kodin rakentamisesta Vantaan Myyrmäkeen

Kojamo Oyj Mediatiedote 13.10.2020 klo 9.00

Kojamo Oyj: Lumo Kodit ja Fira sopivat 157 uuden kodin rakentamisesta Vantaan Myyrmäkeen

Lumo Kodit Oy ja Fira Oy sopivat 157 uuden kodin rakentamisesta Vantaan Myyrmäkeen. Voimakkaasti kehittyvä ja uudistuva Myyrmäki saa nyt yhteensä 157 Lumo-asuntoa As. Oy Vantaan Liesikuja 8:aan ja Ruukkupolku 14:ään. Kojamolla on nyt rakenteilla noin 2 500 asuntoa.

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja myös kolmioita esimerkiksi pienille perheille. Kohteeseen rakentuu sekä 8-kerroksinen lamellitalo että 15-kerroksinen tornitalo. Lumo-koteja palvelee myös yhteispiha ja maanalainen paikoitushalli. Kohteet valmistuvat kesällä 2022 ja alkuvuodesta 2023. Myyrmäessä kaikki palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet ovat lähellä. Kolme kauppakeskusta, terveysasema, kirjasto, joukkoliikenneterminaali sekä urheilukeskus tekevät alueesta urbaanin samalla tarjoten viheralueita ulkoiluun.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/