Takaisin arkistosivulle
13.5.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa Peabin kanssa 137 asunnon rakentamisen

Kojamo Oyj Mediatiedote 13.5.2020 klo 14.30

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa Peabin kanssa 137 asunnon rakentamisen

Lumo Kodit Oy sopi Peabin kanssa 137 asunnon rakentamisesta Espoon Vermonniittyyn. Uudet Lumo-asunnot sijaitsevat Uuno Kailaan katu 4:ssä, vahvasti kehittyvällä alueella lähellä erinomaisia Leppävaaran palveluita ja julkisia liikenneyhteyksiä.

Uuno Kailaan katu 4:ään rakentuu 5–8 -kerroksinen neljäportainen lamellitalo sekä ulkovarasto. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös juuri valmistunut paikoitushalli. Uudet Lumo-asunnot valmistuvat tammikuussa 2022.

Uuno Kailaan katu 4:n investointi tukee Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/