Takaisin arkistosivulle
30.6.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 95 asunnon rakentamisen Espoon Matinkylään

Kojamo Oyj Mediatiedote 30.6.2020 klo 14.15  

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 95 asunnon rakentamisen Espoon Matinkylään
Lumo Kodit Oy sopi SRV Rakennus Oy:n kanssa 95 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Matinkylään.

Asunto Oy Espoon Piispanristi sijaitsee voimakkaasti kehittyvän Matinkylän palveluiden äärellä: kauppakeskus Iso Omenan runsaat palvelut, metroasema ja bussiterminaali ovat lähellä. Investointi sisältää 13-kerroksisen asuintalon ja rakennuksen alle sijoittuvan pysäköintihallin rakentamisen. Uudet Lumo-asunnot valmistuvat elokuussa 2022.

Uudet Lumo-asunnot tukevat Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi. Kojamolla on nyt noin 2 400 asuntoa rakenteilla.

As. Oy Piispanristi on toinen toteutunut kauppa 120 miljoonan euron arvoisesta yhteistyösopimuksesta SRV:n kanssa. Kojamo Oyj ja SRV solmivat yhteistyösopimuksen 30.8.2019 noin 120 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Helsingin Munkkivuoreen, Espoon Matinkylään ja Iivisniemeen, Vantaalle sekä Keravalle. Sopimus pitää sisällään yhteensä kuusi kohdetta, joihin valmistuu yhteensä 527 Lumo-vuokra-asuntoa. Sopimuksesta tiedotettiin pörssitiedotteella 30.8.2019. Kojamo ja SRV sopivat tästä yhteistyösopimuksesta ensimmäiseksi 42 uuden asunnon kaupasta Keravalta Santaniitynkatu 17:sta 23.9.2019.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/