Takaisin arkistosivulle
20.5.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 72 asunnon rakentamisen Espoon Suurpeltoon

Kojamo Oyj Mediatiedote 20.5.2020 klo 10.30

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 72 asunnon rakentamisen Espoon Suurpeltoon

Lumo Kodit Oy sopi Rakennuspetäjä Oy:n kanssa 72 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Suurpeltoon, Henttaan puistokatu 16:een.

Henttaan puistokatu 16:een rakentuu 4-5-kerroksinen lamellitalo pihakannen alapuolisella pysäköinnillä. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Talo on kytketty alueen nykyaikaiseen, ympäristöä säästävään jätteenkeruujärjestelmään.

Suurpelto on kehittyvä alue Kehä II:n varrella. Alueella on palveluja, muun muassa Opinmäen kampuksen suomen- ja englanninkielinen peruskoulu, liikuntahalli, kirjasto sekä päiväkoti ja kauppakeskus. Myös julkiset liikenneyhteydet ja Matinkylän palvelut ovat lähellä. Espoon keskuspuiston vieressä sijaitseva Suurpelto on esimerkiksi pienen perheen valinta ulkoilumahdollisuuksineen ja arkea helpottavine palveluineen. Uudet Lumo-asunnot valmistuvat maaliskuussa 2022.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/