Takaisin arkistosivulle
26.8.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 101 asunnon rakentamisen Helsingin Pasilaan

Kojamo Oyj Mediatiedote 26.8.2020 klo 10.00  

Kojamo Oyj: Lumo Kodit aloittaa 101 asunnon rakentamisen Helsingin Pasilaan

Lumo Kodit Oy sopi JM Suomi Oy:n kanssa 101 asunnon rakentamisesta Helsingin Pasilaan kauppakeskus Triplan ja rautatieaseman sisäänkäyntien viereen. Pasilan Tenderinlenkki 6:een on tulossa korkeimmillaan 12-kerroksinen lamellitalo pihakannen alapuolisella pysäköinnillä. Triplan laajat palvelut ja rautatieasema palvelevat urbaaneja cityihmisiä, jotka arvostavat vaivatonta ja laadukasta asumista.

Uudet asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Kohteen arvioidaan valmistuvan talvella 2023.

”Uudet Lumo-asunnot tukevat Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi. Kojamolla on nyt noin 2 500 asuntoa rakenteilla.”, Kojamon liiketoimintajohtaja Ville Raitio kertoo.

Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/