Takaisin arkistosivulle
30.5.2017 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Kojamo Oyj sai Investment grade -luottoluokituksen Moody’s:lta

30.05.2017
TALOUS
Pörssitiedotteet

KOJAMO OYJ
Pörssitiedote 30.5.2017 klo 13:40
Sisäpiiritieto

Kojamo Oyj sai Investment grade -luottoluokituksen Moody’s:lta

Moody’s Investor Service on tänään myöntänyt Kojamo Oyj:lle pitkäaikaisen luottoluokituksen Baa2 vakain näkymin.

Moody’sin antama luottoluokitus heijastaa heidän näkemystään Kojamon laadukkaasta asuntoportfoliosta Suomen kasvukeskuksissa, vakaata kassavirtaa ja korkeaa taloudellista vuokrausastetta. Lisäksi luottoluokitus perustuu vahvaan kiinteistömarkkinaan ja Kojamon asuntojen hyvään kysyntään.

Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen:
”Kojamon strategisena tavoitteena on kasvattaa asunto-omaisuuden arvo nykyisestä noin 4,3 miljardista eurosta vähintään 5,8 miljardiin euroon vuoden 2021 loppuun mennessä. Investment grade -luottoluokituksen saaminen ja rahoitusrakenteen monipuolistaminen tukevat kasvua.”

Kojamon talousjohtaja Erik Hjelt:
”Julkinen luottoluokitus luo mahdollisuuden hyödyntää laajemmin kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita, ja tukee yhtiön rahoituspohjan laajentamista. Yhtiön tavoitteena on lisätä vaiheittain vakuudettoman rahoituksen osuutta.”

Yhtiö on tiedottanut luottoluokituksen hakemisesta 30.5.2017 klo 13:30.

Lisätiedot:
Jani Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 020 508 3201
Erik Hjelt, talousjohtaja, puh. 020 508 3225

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Yhtiö kehittää Lumo-koteja ja -palveluita, jotka edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa