Takaisin arkistosivulle
12.7.2019 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Kojamo on sopinut 478 asunnon myynnistä

Kojamo Oyj Mediatiedote 12.7.2019 klo 15.10

Kojamo on sopinut 478 asunnon myynnistä

Kojamo-konsernin yhtiöt ovat allekirjoittaneet 12.7.2019 sopimuksen 478 vuokra-asunnon myynnistä 12 paikkakunnalta eri puolilta Suomea Olo Asunnoille. Kauppa toteutetaan elokuussa tavanomaisin kaupan ehdoin.

Kaupassa myytävät asunnot sijaitsevat Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Kajaanissa, Kirkkonummella Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Porvoossa ja Rovaniemellä. Vuokrasopimukset siirtyvät kaupassa sellaisenaan.

Myynti on osa Kojamon sijoitusstrategiaa, joka painottuu Suomen seitsemään suurimpaan kasvukeskukseen. Myytävät kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti strategian mukaisten kasvukeskusten ulkopuolella.

Kaupan myyntivoitto on noin 0,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/