Takaisin arkistosivulle
2.3.2020 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Kojamo ja SRV sopivat 676 asunnon rakentamisesta

Kojamo Oyj Sisäpiiritieto 2.3.2020 klo 15:00

Kojamo ja SRV sopivat 676 asunnon rakentamisesta

Kojamo Oyj ja SRV ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 676 Lumo-vuokra-asunnon toteuttamisesta Helsingin Kalasatamaan, Pasilaan, Munkkiniemeen ja Pitäjänmäkeen sekä Espoon Perkkaalle. Sopimukseen kuuluu Kalasatamaan tuleva tornitalo sekä 5 muuta kohdetta. Kokonaisuuden hankintahinta on noin 197 miljoonaa euroa. Sopimukseen kuuluvien yksittäisten hankkeiden toteutuminen edellyttää tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä.

Helsingin Kalasataman kohde on Redin kauppakeskuksen yhteyteen rakennettava tornitalo, johon valmistuu 291 Lumo-asuntoa. Muihin kohteisiin valmistuu yhteensä 385 asuntoa. Kaikkien kohteiden rakentaminen alkaa keväällä 2020, ja niistä valmistuu 302 asuntoa vuonna 2021 ja 374 asuntoa vuonna 2022. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Tornitalon stabiloitunut tuotto ja muiden kohteiden nettoalkutuotto on noin 4 prosenttia.

”Haluamme tarjota asukkaillemme parhaan asumiskokemuksen ja kehittää parempaa kaupunkiasumista. Kalasataman tornitalo tarjoaa sijainniltaan, palveluiltaan ja profiililtaan ainutlaatuista asumista Helsingin kattojen yllä. Kaikki sopimukseen kuuluvat kohteet sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja tukevat meitä kannattavan kasvun luomisessa”, kertoo Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja:

Ville Raitio, Kojamo Oyj, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/