Takaisin arkistosivulle
21.10.2019 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Katri Harra-Salonen nimitetty Kojamo Oyj:n digijohtajaksi (CDO) ja johtoryhmän jäseneksi

Kojamo Oyj Pörssitiedote 21.10.2019 klo 11:05

Katri Harra-Salonen nimitetty Kojamo Oyj:n digijohtajaksi (CDO) ja johtoryhmän jäseneksi

Katri Harra-Salonen (DI, eMBA) on nimitetty Kojamo Oyj:n digijohtajaksi (CDO, Chief Digital Officer) ja johtoryhmän jäseneksi 7.1.2020 alkaen. Hän vastaa Kojamolla digitalisaatioratkaisuista asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan edistämiseksi, liiketoiminnan kehitysprojektien yhteensovittamisesta sekä ICT- ja kehitystoiminnosta. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

Harra-Salonen siirtyy Kojamolle Finnair Oyj:ltä, jossa hän toimi Chief Digital Officerina vuodesta 2016. Tätä ennen hän on toiminut mm. perustamansa Umbrella Strategic Advisory Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2012–2016, Fjord Sweden AB:n toimitusjohtajana 2011–2012 ja kehitysjohtajana 2010–2011 sekä useissa johtotehtävissä Satama Interactivessa vuosina 1999–2009. Hän toimii myös jäsenenä Vehon ja Docrates Syöpäsairaalan hallituksissa.

”Toivotan Harra-Salosen lämpimästi tervetulleeksi Kojamolle. Parhaan asiakaskokemuksen rakentaminen on Kojamon strategian ytimessä. Panostamme entistä vahvemmin palvelullistumiseen ja asumisen sekä asioimisen helppouteen ja vaivattomuuteen. Digitaalisen kehityksen tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme uusia palveluita, hyödyntää teknologiaa asumisessa ja kiinteistöjen ylläpidossa sekä toteuttaa henkilöstömme toimintaa helpottavia ratkaisuita. Harra-Salosella on vahvoja näyttöjä digitaalisten ratkaisuiden toteuttamisesta sekä asiakasrajapinnassa että yhtiön sisäisessä toiminnassa. Hänen kattava kokemuksensa tukee Kojamon strategian toteuttamista”, sanoo toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Konsernin johtoryhmän kokoonpano on 7.1.2020 alkaen seuraava:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja

Katri Harra-Salonen, digijohtaja (CDO)

Erik Hjelt, talousjohtaja

Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Tiina Kuusisto, liiketoimintajohtaja, asiakkuudet

Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen

Lisätietoja:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/