Takaisin arkistosivulle
18.1.2023 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Janne Ojalehto nimitetty Kojamo Oyj:n asumisen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Kojamo Oyj Pörssitiedote 18.1.2023 klo 9:00

Janne Ojalehto nimitetty Kojamo Oyj:n asumisen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Janne Ojalehto (MBA) on nimitetty Kojamo Oyj:n liiketoimintajohtajaksi, vastuullaan asuminen. Hän vastaa myynnistä sisältäen asuntovuokrauksen henkilömyynnin ja suoravuokrauksen verkossa sekä asiakaskokemuksen lunastamisesta asiakasrajapinnassa. Hänen vastuullaan on vuokrauksen, isännöinnin, teknisen isännöinnin, asiakaspalvelukeskuksen ja asumisneuvonnan organisaatio. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

Janne Ojalehto siirtyy Kojamolle SATO Oyj:ltä, jossa hän toimii tällä hetkellä kaupallisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä sekä digitaalisen kaupallisen ympäristön kehittämisestä tavoitteenaan vuokrausasteen parantaminen.

”Toivotan Ojalehdon lämpimästi tervetulleeksi Kojamolle. Parhaan asiakaskokemuksen rakentaminen ja lunastaminen ovat strategiamme ytimessä panostaessamme lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme yhdistäen kodit, yhteistilat sekä fyysiset ja digitaaliset palvelut. Ojalehdolla on vahvat näytöt myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden tehokkaasta johtamisesta ja asiakaskokemuksen toteuttamisesta. Hänen kokemuksensa tukee Kojamon strategian toteuttamista ja operatiivisessa toiminnassa onnistumista. Ojalehto aloittaa Kojamon palveluksessa viimeistään 17.7.2023 alkaen”, sanoo toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Konsernin johtoryhmän kokoonpano on jatkossa seuraava:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja

Erik Hjelt, talousjohtaja

Ville Raitio, Liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen

Janne Ojalehto, Liiketoimintajohtaja, asuminen (viimeistään 17.7.2023 alkaen)

Tiina Kuusisto, johtaja, asiakaskokemus, markkinointi ja viestintä (CXO)

Katri Harra-Salonen, digijohtaja (CDO)

Lisätietoja:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/