Takaisin arkistosivulle
19.6.2018 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Hallituksen jäsenten määrä ja hallituksen kokoonpano

Kojamo Oyj: Hallituksen jäsenten määrä ja hallituksen kokoonpano

Pörssitiedote 19.6.2018, klo 15:00

Kojamo Oyj:n (”Yhtiö”) 25.5.2018 pidetty ylimääräinen yhtiökokous (”Ylimääräinen yhtiökokous”) päätti, että hallituksen jäsenten lukumäärä on seitsemän sen jälkeen, kun kaupankäynti Yhtiön osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla on alkanut. Ylimääräinen yhtiökokous on valinnut vuoden 2019 varsinaiseen yhtiökokoukseen päättyvälle toimikaudelle Anne Leskelän ja Minna Metsälän uusiksi hallituksen jäseniksi. Ann Selin, Olli Luukkainen ja Jorma Malinen ovat eronneet hallituksesta. Uusien hallitusten jäsenten valinta sekä Ann Selinin, Olli Luukkaisen ja Jorma Malisen ero olivat ehdollisia kaupankäynnin alkamiselle Yhtiön osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.

Anne Leskelä on toiminut Nokian Renkaat Oyj:n talousjohtajana sekä Finance & Control ja sijoittajasuhteiden johtajana vuodesta 2006 ja hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto. Minna Metsälä on toiminut Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtajana vuodesta 2008. Aikaisemmin Metsälä on ollut Nokian Renkaat Oyj:n konsernilogistiikkajohtaja (Group Logistics Manager) ja toimitusketjupäällikkö (Supply Chain Manager) sekä asiakaspalvelupäällikkö vuosina 2000–2008. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto. Molemmat uudet hallituksen jäsenet ovat riippumattomia Yhtiöstä ja Yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista.

Yhtiön hallitus koostuu 19.6.2018 lähtien seitsemästä varsinaisesta jäsenestä:

Riku Aalto (puheenjohtaja), Anne Leskelä, Minna Metsälä, Matti Harjuniemi, Mikko Mursula, Reima Rytsölä ja Jan-Erik Saarinen.

Hallituksen jäsenten lukumäärän ja hallituksen kokoonpanon muutos astuivat voimaan tänään 19.6.2018 kun kaupankäynti Yhtiön osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla alkoi.

Lisätiedot:

Erik Hjelt, talousjohtaja, Kojamo, p. 020 508 3225

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Lisätietoja: kojamo.fi