Takaisin arkistosivulle
2.3.2022 | Uutiset

Kojamo on tarjonnut apuaan ukrainalaisten hätämajoitukseen

Vastuullisuus on tekoja ja Kojamo haluaa osaltaan olla mukana auttamassa mahdollisen hätämajoituksen tarjoamiseksi ukrainalaisille.

Olemme aloittaneet keskustelut Helsingin kaupungin kanssa tarjoten hätämajoitusta Kojamon omistamasta kiinteistökannasta. Ratkaisu voi olla kokonaisen kiinteistön tarjoaminen vastaanottokeskuksen perustamiseksi. Teemme selvitystyötä tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa sopivan toteutustavan löytämiseksi.

Jos suuri joukko apua tarvitsevia ihmisiä tulee Suomeen mahdollisesti nopealla aikataululla, paras ratkaisumalli olisi saada majoitus ja vastaanotto keskitettyä kaiken tarvittavan avun toimittamiseksi tehokkaasti. Ratkaisumallin pohdintaan kytkeytyy tietenkin yhteistyö myös Migrin kanssa.

”Tässä vaiheessa olemme nopeasti tarjonneet apuamme ja on tärkeää, että ratkaisumallin toteuttamista suunnitellaan huolellisesti yhteistyössä osaavien tahojen kanssa hädänalaisille ihmiselle mahdollisimman hyvin toimivan ratkaisun tarjoamiseksi”, toteaa Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Kerromme asiasta laajemmin, jos ja kun sopiva ratkaisumalli on yhteistyönä löydetty.

Lisätietoja:

Jani Nieminen
toimitusjohtaja
Kojamo Oyj

Yhteystiedot: kojamo.fi/yhteystiedot